dijous, 9 de juliol del 2020

L'Associació de Comerciants i Empresaris d'Alfarràs parla clar

Ens volem fer ressò del vídeo que l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alfarràs ha publicat avui dia 9 de juliol, i que hem rebut per WhatsApp. Una exposició diàfana, didàctica i molt entenedora de les repercussions que està tenint, i tindrà, la decisió de confinar tota la comarca del Segrià com una sola entitat, sense haver tingut en compte les diferències, enormes, existents entre unes i altres zones de la mateixa comarca.


Aplaudim sense reserves la claredat i la valentia d’aquesta publicació, i afegim la nostra veu a la de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alfarràs en la demanda de MICROCONFINAMENTS per tal de preservar la ja malmesa vida comercial, econòmica i social de la nostra vila. I si en res els podem ajudar, volem que sàpiguen que ens tenen a la seva disposició. Esquerra Republicana d’Alfarràs fa costat, i n’ha fet sempre, a les iniciatives encaminades a millorar la vida dels ciutadans de la nostra vila. I aquest és el camí que pensem seguir.

En aquest sentit, hem de recordar la moció presentada pels nostres regidors i que va ser DESESTIMADA per l'equip de govern municipal, en el sentit que a Alfarràs només s'ha condonat el primer termini de la taxa d'ocupació de la via pública a les terrasses dels bars. Però a la resta d'autònoms de la població no se'ls ha posat a disposició CAP mena d'ajuda, com si fossin ciutadans de segona o com si la seva activitat fos menys important o mereixés menys reconeixement i ajuda que la de les terrasses dels bars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada