dissabte, 28 de juliol del 2018

Al Gurugú, el nostre símbol

A la reunió de l'ANC d'Alfarràs celebrada avui 27 de juliol del 2018 s'han pres unes quantes decisions pel que fa a l'estelada del Gurugú, una de les quals  és presentar denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra pel furt de l'estelada el passat dia 15.

En efecte, furtar un objecte en una propietat PRIVADA, com és el lloc on pengem l'estelada del "crusse", és un delicte castigat per la llei. I com que no és la primera vegada, trobem que ja hem tingut prou paciència amb aquells que fins ara ens han robat impunement.

El fet que siguin uns pobres infeliços incapaços de crear res per ells mateixos, incapaços de lluir amb orgull els seus símbols i de respectar els símbols d'altres persones, com nosaltres lluïm els nostres i respectem els de tothom, i sabent que ningú no els els robarà (cosa que nosaltres no podem dir), i que tenen com a únic projecte destruir els símbols d'altri, no és raó suficient per permetre que segueixin entrant impunement a la nostra propietat i ens furtin un objecte que és nostre i que és a casa nostra, no pas en un espai públic.

D'aquesta manera quedarà constància de les seves malifetes i quan siguin enxampats (cosa que passarà més aviat que tard), se'ls podrà acusar de tots els furts que haguem denunciat.

1 comentari:

  1. ¿habeis tenido suerte ya? Yo os vendo la que cogi del gurugu si quereis,los mosquetones me los quedo eso si. Un saludo

    ResponElimina