dilluns, 11 de maig del 2020

ES PODEN CELEBRAR PLENS MUNICIPALS DURANT EL CONFINAMENT?

Sí, durant el confinament es poden celebrar plens municipals sense cap problema. La prova en són els centenars d’ajuntaments catalans que ja n’han celebrat a dia d’avui; molts dels quals, retransmesos en directe des del canal de YouTube de cada ajuntament.

Així doncs, la pregunta seria: per quina raó l’ajuntament d’Alfarràs no celebra cap ple municipal d’ençà del darrer, celebrat el dia 17 de febrer del 2020? De temes a tractar no en falten: des de la situació de la Fàbrica, que havia d’haver començat a produir electricitat el dia 1er de gener del 2020 i que, a dia 11 de maig, no fa pinta de començar en un futur proper, fins a la situació de desemparament a la qual s’enfronten molts dels veïns d’Alfarràs a causa de la pandèmia del Coronavirus, i que mereixen recolzament tant dels seus conciutadans com, molt especialment, de la corporació municipal; i tants altres temes que afecten la situació dels ciutadans i el seu benestar.

Esperem que l’equip de govern d’Alfarràs doni explicacions a la ciutadania del perquè no celebra cap ple telemàtic, com sí que fan una gran majoria d’ajuntaments de tot Catalunya:



TERRASSA: 29 abril 2020 (vídeo sencer) https://www.youtube.com/watch?v=vUWnGZINEOA









ARENYS D’AMUNT: 20 abril 2020 http://www.arenysdemunt.cat/document.php?id=15485





VALLIRANA: 5 maig 2020 https://www.vallirana.cat/actualitat/coronavirus/8206-primer-ple-telematic-de-lajuntament-de-vallirana.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada