divendres, 10 d’agost del 2018

ABOCAMENTS INCONTROLATS, LA HISTÒRIA INACABABLE (A ALFARRÀS)

Dels creadors de «aboqui les deixalles on vulgui, si les retirem només ens n'endurem la meitat per tal que vostè no es perdi i n'hi pugui seguir abocant més», arriba ara la seqüela «un nou abocador incontrolat per a tothom».

No content amb tenir abocaments incontrolats escampats per tot el terme municipal (camí de les Guixeres, camí del Sas, i alguns altres encara no documentats; per no parlar dels marges de la Noguera Ribagorçana), l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alfarràs ara n'inaugura un de nou al bell mig de la població: a la plaça de la Bàscula! Fotografies fetes dimecres 8 d'agost del 2018:




És meravellosa la capacitat d'aquest Ajuntament de crear problemes on abans no n'hi havia... si és que ho fan per tal de «resoldre'ls» després i fer veure que treballen per la comunitat, ens sap greu comunicar-los que van errats de mig a mig. Els ciutadans d'Alfarràs podem tenir molts defectes, com semblen creure l'I·lustríssim senyor Alcalde i el seu equip, però un que NO tenim és el de ser imbècils. Això sí: el que SÍ que tenim és memòria, Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada