divendres, 24 de novembre del 2017

Alfarràs: vila florida, però carrers bruts

El regidor d'ERC d'Alfarràs, Josep Maria Màsich, va demanar per escrit a l'Ajuntament a mitjans del mes d'octubre que es netegés la brutícia que hi havia a l'avinguda de Lleida d'ençà de les darreres pluges fortes, no només per l'estètica sinó perquè, cosa molt més greu, era un perill constant per als vianants que hi transitaven, i que corrien el risc de caure i fer-se mal. Cal pensar que, si es produís alguna caiguda, l'afectat o afectada denunciarien l'Ajuntament per l'estat lamentable de les vies públiques. I també cal esperar que l'Ajuntament, com ja ha fet en ocasions anteriors, no es molestaria a presentar-se al judici, amb la qual cosa demostraria una vegada més l'estima i respecte que sent pels convilatans als quals representa.

Doncs bé, en el ple municipal de dimecres 22 de novembre del 2017 el regidor d'ERC va posat de manifest que, malgrat la seva demanda, l'avinguda de Lleida seguia en el mateix estat vergonyós, a la qual cosa el senyor regidor responsable de la neteja viària va respondre, molt digne, que «s'havia netejat» i que el regidor d'ERC «mentia».

Doncs no, senyor regidor de la neteja viària, el regidor d'ERC no mentia. Els nostres lectors poden jutjar per ells mateixos a partir de les fotografies següents, fetes amb més d'un mes de diferència:

                              23 de'octubre                                                        23 de novembre
Si recordem que entre el dia que es van fer les primeres fotografies (23 d'octubre) fins al dia del ple (22 de novembre) no ha caigut ni una gota de pluja, queda clar qui menteix i qui diu la veritat. Deu ser allò que ara se'n diu «postveritat»… És clar que no sorprèn ningú, tothom sap que els dirigents del PSC no menteixen mai («¡¡Pedro, por Dios, líbranos de ellos!!», etc.)… 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada