dimecres, 22 de maig del 2019

SUSPENS EN MATES? O MANIPULACIÓ?

L'equip socialista de Govern sortint de l'Ajuntament d'Alfarràs no deixa de sorprendre'ns. I la darrera sorpresa ha estat el pamflet electoral que han repartit per totes les llars de la vila, lloant els seus suposats èxits i callant els seus estrepitosos fracassos.

En l'esmentat pamflet ens ha cridat molt l'atenció aquesta afirmació:

MIL TRES-CENTS VINT-I-CINC MILIONS D'EUROS. Efectivament, aquesta és la xifra que segons el pamflet electoral de l'equip socialista de govern sortint de l'Ajuntament d'Alfarràs s'ha obtingut per la concessió del salt d'aigua de la Central Hidroelèctrica d'Alfarràs a l'empresa Forces Motrius de Pinyana.

Segur, equip socialista de govern sortint de l'Ajuntament d'Alfarràs? Segur que són mil tres-cents milions i escaig d'euros? No seran per ventura UN MILIÓ TRES-CENTS VINT-I-CINC MIL EUROS?

Podríem pensar que es tracta simplement d'un error, potser imputable al fet que el dia que a classe de matemàtiques van explicar allò dels «numerals», l'equip socialista de govern sortint de l'Ajuntament d'Alfarràs es devia saltar la classe.

Però la realitat és molt més trista i lamentable: no és cap error. És una manipulació, feta amb l'esperança que els votants d'Alfarràs s'ho creguin i dedueixin que la gestió de l'equip socialista de govern liderat per l'Il·ustríssim senyor alcalde Kleber Esteve Ramells ha sigut immillorable i, per tant, mereix un segon mandat.

Que trist, Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs Kleber Esteve Ramells, haver de recórrer a martingales tan ridícules per manca d'arguments contrastables i demostrables. I quina categoria moral tan baixa la de persones que l'única manera que troben per esgarrapar uns quants vots és mentir sense vergonya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada