diumenge, 31 de maig del 2020

ESQUERRA LLUITA CONTRA LA COVID19


Els diputats i les diputades del grup parlamentari d'Esquerra Republicana han donat globalment 47.128,73 euros a entitats que lluiten, directament o indirecta, contra els efectes de la Covid-19. Així ho recull el portal de transparència del Parlament, que publica les aportacions detallades dels diputats republicans. Esquerra és el primer grup parlamentari que ha fet públiques les donacions de l'abril.

L'aportació respon a l'acord de la Junta de Portaveus per contribuir a pal·liar les conseqüències sanitàries, socials i econòmiques de la pandèmia. Els grups van fixar donar un 25% del salari de l'abril -al març els diputats també van fer aportacions però no s'havia concretat un percentatge. Amb l'acord del 25% i tenint en compte les variables salarials de cada diputat, al grup parlamentari d'Esquerra Republicana li pertocava aportar un total de 36.661, 23 euros. La xifra final, però, s'eleva fins als 47.128,73 euros.

Tal com recull el portal de Transparència, els republicans han fet donacions a entitats socials, centres sanitaris o col·lectius de voluntaris de diversos punts del país. També han fet donació els diputats Bernat Solé i Ernest Margall, tot i que no perceben salari del Parlament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada