dimarts, 12 de maig del 2020

L'eBando, «neutral»? De debò?





Dilluns 11 de maig a les 12:19 hrs, el Grup Municipal d'ERC Alfarràs va enviar a l'Ajuntament, per a la seva publicació a l'eBando, el següent cartell:



El cartell va ser enviat per WhatsApp a petició del propi Ajuntament, al número 630 04 10 57, i ERC Alfarràs va rebre confirmació que s'havia rebut correctament.

Sorprenentment, dimarts 12 de maig a les 14:54 hrs el cartell encara no s'havia publicat a l'eBando.

Però, oh sorpresa!! Resulta que el dimarts 12 de maig, a les 14:55 hrs, es va publicar a l'eBando el següent cartell:



Pel que es veu, hem tornat als temps foscos de l'alcalde Kleber Esteve Ramells, quan l'equip de govern decidia què es publicava a l'eBando i què no en funció dels seus interessos.

Resulta que tot allò de “un aire nou”, “transparència”, etc. que tant va repetir durant la campanya electoral el senyor Joan Carles Garcia, a l'hora de «tocar poder» s'ha desfet com un bolado: censura la publicació del cartell enviat per ERC Alfarràs i, en el seu lloc, en publica un de propi pràcticament idèntic al que ERC Alfarràs havia demanat de publicar.

Potser algú hauria d'explicar al senyor Joan Carles Garcia i al seu equip de govern que l'eBando és un servei que paguem TOTS els ciutadans d'Alfarràs, tant els que votem ERC com els que voten AUiP o qualsevol altra opció. I, en conseqüéncia, TOTS els Grups Municipals han de tenir el mateix dret a veure publicats els seus documents.

Vista la situació, ERC Alfarràs comunica a la població que NO farem més ús de l'eBando municipal, atès que evidentment s'ha convertit en allò que tant criticàvem en l'anterior equip de govern: un altaveu del partit que governa.

Gràcies per tant, senyor Joan Carles Garcia!! Ha demostrat (una vegada més) com n'és de fàcil, parlar, i com les caretes cauen a l'hora dels fets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada