dijous, 21 de setembre del 2017

LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ A ALFARRÀS: INEXISTENT

«L'ASSEMBLEA NACIONAL DE CATALUNYA D'ALFARRÀS I L'ASSOCIACIÓ "ALFARRÀS SOLIDARI" CONVOQUEN TOTS ELS VEÏNS DIVENDRES 22 DE SETEMBRE A LES 20 HORES A LA PLAÇA SANT PERE (SI PLOU, ALS PORXOS DE L'AJUNTAMENT). FESTA PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ».

Algú pot trobat algun indici de delicte en aquest anunci? Alguna incitació a l'odi? Alguna incitació a la violència? Cap ni un. La llibertat d'expressió és el dret de tot individu a expressar idees i opinions lliurement, i per tant sense censura. És un dret fonamental recollit a l'article 19è de la Declaració Universal dels Drets Humans. Els països democràtics la reconeixen i la respecten escrupolosament; altres països, nominalment democràtics però autoritaris en la pràctica, se n'omplen la boca però la traeixen en els fets.

Hem volgut explicitar què és la llibertat d'expressió perquè és una informació que òbviament l'equip de govern de l'ajuntament d'Alfarràs desconeix. Ens permet fer aquesta afirmació el fet que hem sol·licitat que l'anunci esmentat al començament d'aquest post fos publicat a l'ebando, i la nostra sol·licitud ha estat REBUTJADA.

Jutjar persones que ocupen càrrecs públics perquè els va elegir una majoria de votants? Cap problema.
Empresonar persones no pel que han fet, sinó pel que es creu que podrien fer? Perfecte.
Castigar amb multes de 12 000 euros diaris els integrants de la Sindicatura Electoral? Molt bé.
Però… fer una festa per la llibertat d'expressió? Quina barbaritat!! És antidemocràtic!! De cap manera!!

En quina mena de mans està el govern de la població d'Alfarràs???

Trobem-nos TOTS demà divendres a les 20:00 a la Plaça Sant Pere, o als porxos de l'Ajuntament si plou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada