diumenge, 24 de setembre del 2017

PINTADES A ALFARRÀS

S'ha dit que la netedat d'una població és reflex fidel del seu grau de civisme. Si és així, avui Alfarràs és una població extremadament incívica, atès que avui dissabte 23 de setembre s'ha llevat amb unes pintades fetes amb pintura vermella a les portes de l'Ajuntament i al mur de l'escola de la població.

Es tracta de pintades suposadament independentistes; «suposadament», perqué no es pot descartar que siguin, senzillament, provocacions per tal d'escampar el malestar i pretendre que són obra dels qui defensem la llibertat d'expressió.

Com sap tota la població d'Alfarràs, aquells que componem l'Assemblea Nacional Catalana d'Alfarràs i els que militem a Esquerra Republicana d'Alfarràs o en som simpatitzants tenim com a norma un absolut respecte per totes les opinions, per totes les persones i per totes les propietats, siguin públiques o privades. I volem afirmar de la manera més rotunda que ni tenim res a veure amb les pintades, ni sabem qui pot haver-ne estat l'autor o autors.

Però una cosa sí que sabem: que l'autor o autors són gent extremadament covarda, que ha de fer publicitat de les seves idees (siguin les que siguin) quan no hi ha ningú pels carrers i sense firmar les seves obres «mestres».

A l'Assemblea Nacional Catalana d'Alfarràs i Esquerra Republicana d'Alfarràs, tot i no tenir res a veure amb aquestes bretolades, ens estimem el nostre poble i ens agrada que estigui ben net i polit. I per aquesta raó hem decidit netejar les pintades, per tal de recuperar l'aspecte que tenien abans les portes de l'Ajuntament i el mur de l'escola.

Esperem que algú veiès els que van cometre els fets i ho faci públic, atès que en vista de la seva «valentia» no creiem que ho reconeguin l'autor o els autors.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada