dimecres, 16 de maig del 2018

El Gurugú, despullat


Avui, 16 de maig del 2018, la bandera estelada que onejava al capdamunt d'un pal al Gurugú d'Alfarràs ha desaparegut.

Algú ha tallat el pal amb una radial i s'ha endut el pal i la bandera estelada.

Qui ho hagi fet deu pensar que ens ha fet mal. Que errat que va. L'odi només fa mal a qui el sent. És digne de llàstima aquell que, podent gaudir de la vida perseguint algun ideal o algun somni i deixant que l'altra gent pugui fer el mateix, no té res més que odi i ganes d'impedir que ningú pensi de manera diferent a com pensa ell. És per aquesta raó que aquest atac ens produeix una gran tristesa, tristesa per la trista vida d'una trista persona o persones incapaces de respectar les idees d'altres persones. Una profunda tristesa per aquestes vides malbaratades odiant, mastegant bilis nit i dia, sense cap projecte propi, només odiant allò que els altres fan i que a ells no els agrada. Pobra gent.

Per sort, una empresa propera disposa de càmeres de vigilancia que funcionen 24 hores al dia de manera que demà, en revisar les gravacions d'avui, es farà la trucada als Mossos per denunciar el robatori. Cal tenir present que els fets s'han produït dintre d'una propietat particular, per la qual cosa es tracta d'un delicte de violació de domicili, a més del furt de la bandera i de la destrucció d'un element (el pal) de propietat privada. Tot per no ser capaços d'acceptar i entendre que altres persones tenen dret a pensar de manera diferent. Pobra gent.

Si algú pensa que amb aquest fet s'ha acabat la bandera estelada onejant al municipi d'Alfarràs, va molt errat. Tornarem a posar la bandera estelada que és símbol dels nostres anhels i els nostres ideals, i ho farem tantes vegades com calgui. I mai, mai caurem en la baixesa de robar o destrossar símbols d'altres persones que pensen de manera diferent, perquè odiar exigeix una manca de valors humans que, per sort, no patim.

3 comentaris:

  1. Y hace un par de dias otra vez desaparecio, casi cuatro metros de largo cuentan... y tres mosquetones de regalo cuentan. Ponerla porque si es imposicion, pero bueno es la primer a de mi coleccion, observare desde mi balcon. El poste facil de doblar.

    ResponElimina
  2. Exacto, los que piensan de manera diferente no os hacen esto, no ponen ahi una bandera que no os gusta a vosotros, pero vosotros si se lo haceis a ellos. La imposiscion y el victimismo no os legitima para poner esa bandera en lugar de la señera. En vez de discriminar a parte del pueblo, se podria conseguir que nadie provoque a nadie y que la gente viva en paz, ya vale de ser autoritarios e impositivos, poner la enseñada que es la bandera de Cataluña y de todos los Catalanes.

    ResponElimina
  3. señera, estaba escibiendo muy rapido jeje

    ResponElimina