dijous, 24 de maig del 2018

Les explicacions (?) de l'Il•lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs


Ahir 23 de maig es va reunir la Comissió de l'Aigua a l'Ajuntament d'Alfarràs per debatre la proposta d'adjudicació de la redacció del projecte per tapar el dipòsit d'aigua de la població.

L'Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs, Kleber Esteve, va informar els assistents que té intenció d'adjudicar la redacció del projecte a una empresa l'oferta de la qual és 1.500 € més cara que l'oferta més econòmica. És a dir: una vegada més (ja hem perdut el compte!), l'Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs, Kleber Esteve, disposa alegrement dels diners dels contribuents i gasta més diners dels que caldria, tenint la possibilitat de no fer-ho. Tot i que l'Il·lustríssim senyor alcalde té l'obligació de comunicar la seva decisió a la Comissió i escoltar l'opinió dels regidors que en formen part, l'opinió d'aquests darrers no és vinculant atès que l'òrgan competent per realitzar l'adjudicació és la Junta de Govern de l'Ajuntament.

Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs: administrar els diners dels contribuents exigeix tanta cura i seny, si no més, que administrar els diners propis. Perquè els diners que vostè dilapida amb aquesta alegria, als contribuents ens costa molt de treball i unes quantes privacions poder-los pagar. Encara que només fos per aquesta raó, ens mereixem que els administri amb seny i amb un estricte sentit de responsabilitat que, òbviament, vostè no sembla tenir. Davant d'aquest nou malbaratament dels diners dels ciutadans d'Alfarràs, potser hauríem de pensar que darrere d'aquesta fosca adjudicació hi ha altres raons igualment fosques, no?

Lògicament, els assistents van preguntar a l'Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs les raons d'haver adjudicat la redacció del projecte a aquesta empresa, quan hauria pogut adjudicar-lo a una empresa que va presentar una proposta 1.500 € més econòmica.

La resposta de l'Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs, Kleber Esteve, passarà als annals de la transparència, la claredat i la bona administració dels diners dels ciutadans.

Va respondre, textualment, «perquè sí».

Ho hem de repetir una vegada més: no ens mereixem l'alcalde que tenim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada