dissabte, 2 de juny del 2018

PREGÓ


La nit del passat 15 de maig uns feixistes (no se’ls pot anomenar d’altra manera) varen pujar al Gurugú i, amb premeditació i traïdoria, varen tallar amb una radial el pal de la nostra estelada, símbol de l’anhel i la lluita de llibertat. Es varen endur tot el pal, l’estelada i la placa que hi penjava en record del nostre amic JAUME LLADONOSA LARRÉGOLA, lluitador incansable per la llibertat de Catalunya. 


Aquesta destrucció i robatori, en un terreny privat, ha estat l’acció d’una gent inhumana, cruel, malvada, mancada de consciència i amb ànima feixista rància, que l’únic que persegueix és l’enfrontament entre el poble i fer callar l’anhel  de llibertat de molta gent de Catalunya, llibertat que ens ha de dur a construir un país, econòmicament i socialment, més just i més pròsper. 


Els que creiem en la democràcia i, per tant, en la llibertat d’expressió com a base essencial de la relació entre els humans, condemnem enèrgicament aquesta mala gent i no defallirem en tornar a aixecar, les vegades que convingui, l’estelada o qualsevol altre símbol de la llibertat.

Tots els que vulgueu col·laborar en la reinstauració de l’estelada podeu contactar amb l’ANC o el CDR del municipi.

Visca Catalunya Lliure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada