dimarts, 3 de juliol del 2018

QUINA DECEPCIÓ!


Quina decepció, Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs! Havent dit clarament al darrer ple que «a partir d'ara se sabrà tot», confessem que esperàvem amb delit el ple d'ahir 2 de juliol per tal de saber-ho «tot» d'una vegada.

Però una vegada més, vostè no ha complert el que va dir que faria i, en el ple d'ahir 2 de juliol, no va fer cap esment ni de Cassa ni de res que se li assemblés.

Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs, els alfarrassins li paguem el sou i les despeses, a més d'alguns petits capricis com, per exemple, la fàbrica (on ja hi portem gastat 1 milió d'euros, i el que ens queda per pagar...) o l'acord amb Cassa, que vostè volia tancar per 36.000 € més del que calia. I, per tant, tenim tot el dret a saber TOT el que passa a l'Ajuntament que vostè dirigeix (sí, per regla general es diu 'que vostè tant dignament dirigeix', però francament, no és el cas; i no ens agrada mentir, ni en sabem ni en volem aprendre).

D'altra banda, tampoc no va dir si ja ha esbrinat, com va dir que faria, si el fet que els regidors de l'oposició parlessin directament amb Cassa constitueix alguna mena de delicte o de falta. En conseqüència, entenem que NO ha pogut trobar cap raó per oposar-se a l'acció dels regidors de l'oposició, com tant aferrissadament i amb tanta indignació va defensar que faria... Per alguna estranya raó, ens ha fet pensar en aquella antiga dita que diu «Més val callar i semblar babau, que parlar i esvair els dubtes». Amb tot el respecte per tots els babaus, per descomptat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada