dimarts, 27 de setembre del 2016

El codi de conducta d'ERC

Esquerra Republicana acaba de fer públic el seu CODI DE CONDUCTA, que concreta les normes de conducta del partit i les persones que s'hi vinculen, així com les conseqüències del seu incompliment.

És a dir, el nostre codi de conducta obliga no només els militants i treballadors d'ERC, sinó també els seus simpatitzants i aquelles persones o empreses que hi tinguin alguna vinculació, per petita que sigui.

Entre els diversos objectius d'aquest codi de conducta hi destaquen els següents:
– Fomentar una gestió pública eficient i transparent que generi confiança i certesa a la societat envers el partit, d’acord amb la legislació relativa a la transparència, accés a la informació pública i bon govern.
– Establir la deguda diligència per a la prevenció i detecció de conductes irregulars i delictives a través de mecanis­mes d’informació, formació i control necessaris, tant respecte de conductes pròpies del partit com de les persones que l’integren.
– Descobrir i sancionar les conductes irregulars i delictives comeses dins el partit.

Tal com queda explicitat en el Codi de Conducta, l'activitat política d'Esquerra Republicana es basa en els valors següents: honestedat, servei a la societat, transparència, respecte, diàleg, integritat i corresponsabilitat.


Qualsevol persona que desitgi disposar d'una còpia d'aquest Codi de Conducta ens el pot demanar per correu electrònic o per telèfon (detallats a l'apartat "contacte") i molt gustosament l'hi farem avinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada