dilluns, 6 de març del 2017

ACCIÓ DE L'OPOSICIÓ

TIRAR EL POBLE ENDAVANT, QÜESTIÓ DE RESPONSABILITAT

Una vegada més el senyor Kleber Esteve, alcalde d’Alfarràs, té problemes amb el seu equip. Cal recordar que en les dues anteriors legislatures van dimitir tres regidors, i quan va governar amb Esquerra vam haver d'abandonar el govern de coalició per falta de transparència, certificats falsos en algunes obres, ingerència en les competències d’altres regidors de forma fraudulenta, mentides, falta de democràcia, etc., etc. Un exemple: signar certificats d’obres dient que s’havien aprovat en Junta de Govern i que el regidor d’obres, d’Esquerra, hi era present, i això no era veritat perquè aquella obra ni tan sols s’havia tractat en aquella Junta de Govern.

Ara dimiteix la senyora Emmanuelle Samper, i diu que ho fa per profundes discrepàncies en la gestió econòmica, una de les raons per les quals Esquerra va deixar el govern de coalició el 2008 (veieu els diaris Segre, La Mañana i Bon Dia del 4 de novembre de 2008).


En aquell temps vam estar tres mesos esperant que el senyor Kleber Esteve adaptés la nova situació, 5 regidors del PSC, 5 de CIU i 1 Esquerra, en total 5 al govern i 6 a la oposició, i el més lamentable és que la seva regidora Mª Rosa Miranda moltes vegades va votar en contra d’ell, amb la qual cosa perdia totes les votacions per 7 vots.

La manca de diàleg i la paralització dels projectes municipals ens van portar a presentar una moció de censura amb la qual esperàvem dinamitzar el poble. Recordeu que aquella moció la va promoure en principi la regidora socialista Mª Rosa Miranda, la qual en l’últim moment, sorprenentment, no va votar contra el senyor Kleber Esteve.

Aquella legislatura el senyor Kleber Esteve no tenia majoria absoluta, però ara sí que en té, va guanyar per majoria absoluta i, per tant, Esquerra Republicana d’Alfarràs NO participarà en cap moció de censura contra l’alcalde Kleber Esteve. Nosaltres volem anar per feina, i el primer que li recomanem a l’equip de govern i a l’alcalde és que dialoguin amb tots els regidors de l'oposició per poder tirar endavant les accions més adequades i les propostes que més convinguin per redreçar la economia municipal.

PROPOSTES D’ESQUERRA REPUBLICANA D’ALFARRÀS

1 - Nova gestió del subministrament d’aigua, sigui des dels serveis municipals, la qual cosa comportaria un estalvi pels ciutadans, o, si avui per avui no fos possible, realitzar un nou concurs públic per a la seva gestió.
S’han de reparar les canonades ja que pressenten importants pèrdues. S’ha de connectar d’una vegada per totes a l’abastament de Pinyana que dóna una millor qualitat d’aigua. Aquesta obra, realitzada al 2010 per l’equip de CIU i Esquerra, el senyor Kleber encara no l’ha posat en marxa. És cert que un dia el senyor Kleber i uns operaris, que no havien fet aquestes instal·lacions, van anar a tocar les bombes, acció totalment imprudent i que deixa sense garanties l'estat actual de les instal.lacions.

Atès que aquesta obra, totalment necessària pel subministrament d’aigua, requereix una important inversió econòmica, serà necessari reduir despeses supèrflues i buscar subvencions.

2 - Treure a concurs públic la gestió d’alguns serveis municipals, tal com marca la llei, així com la contractació dels espectacles i festes. Nosaltres pensem que tothom té dret a poder optar amb igualtat als llocs de treball de les administracions públiques i volem que s’apliqui des de avui mateix al nostre Ajuntament.

3 - Reduir els serveis que no siguin necessaris i optimitzar amb eficàcia i eficiència els serveis que presta l’Ajuntament. Això permetrà un estalvi que es traduirà en donar o augmentar les subvencions de les nostres associacions, que són el veritable motor dinamitzador del nostre poble.

Ah!!!! Senyor Kleber Esteve, permeti que li donem un consell: actui amb la seva conciència i amb el consens del seu grup municipal i no ho faci per indicació de persones que no estan a l’Ajuntament (cosa que ha fet en més d’una ocasió), doncs aquestes persones no estimen Alfarràs.

Si el grup socialista no actua amb diàleg i consens amb tots els regidors, voldrà dir que els seus components volen la paralització del municipi, que no volen treballar per Alfarràs, que no els importa Alfarràs... i Alfarràs no s’ho mereix, ni s’ho pot permetre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada