dimecres, 22 de març del 2017

La xarxa de distribució d'aigua

A finals d'abril de l'any 2016, l'Agència Catalana de l'Aigua va anunciar una línia d'ajuts per garantir aigua de qualitat als municipis amb problemes d'abastament. L'import total de la línia d'ajuts era de DEU MILIONS D'EUROS.

En vista de l'estat en què es troba la xarxa de distribució d'aigua d'Alfarràs, on es perd més de la meitat (concretament, el 52%) de l'aigua que comprem, el més lògic seria pensar que l'equip de govern socialista de l'ajuntament hauria presentat una sol·licitud per tal d'aconseguir una subvenció que permetès reparar les canonades per, com a mínim, no haver de pagar l'aigua al doble del seu preu, com passa ara.

Doncs es veu que l'equip socialista de govern devia estat massa enfeinat amb altres tasques més urgents i importants, perquè no es va molestar a demanar una subvenció que hauria pogut resoldre la situació actual d'abastament d'aigua a Alfarràs, calamitosa per dir-ho d'una manera suau.

Els regidors de l'oposició, sense responsabilitat de govern per decisió de la ciutadania en les darreres eleccions, però que lamenten els dèficits que pateix la nostra població i tenen unes ganes enormes de resoldre'ls, estan treballant conjuntament per mirar d'aconseguir algun finançament que permeti reparar i millorar la malmesa xarxa actual de distribució. Cosa que hauria d'haver fet l'equip de govern, però no es va molestar a fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada