dilluns, 27 de març del 2017

Si us plau, les deixalles al seu lloc!

Per norma general, a tots ens agrada que casa nostra estigui ben neta i polida, i dediquem molt de temps i esforços perquè sigui així. Escombrem el terra i el freguem, rentem les cortines i les catifes, i fiquem les deixalles en una galleda d'escombraries que buidem el més aviat possible per tal que no empudegui la nostra llar. I quan hem de llençar quelcom voluminós (una nevera que ja no funciona, un sofà que té molts anys i ja no és còmode), ho portem a la plaça de la Bàscula, on a primers de cada mes hi ha contenidors per a residus voluminosos, servei del qual s'encarrega el Consell Comarcal del Segrià.

Però és molt curiós el que passa quan, en lloc de casa nostra, parlem del nostre poble. Segur que tots estaríem d'acord que el nostre poble és una extensió de casa nostra, i per tant hauria de merèixer la mateixa atenció i la mateixa cura que la nostra llar.

Tanmateix, algun habitant d'aquesta vila sembla no haver-ho entès així, a jutjar per les tristes imatges que poden veure a continuació, preses al camí de les Guixeres i a la partida de les Cometes (paratges naturals de la nostra vila que mereixen tota la cura i tot el respecte).







Tots els habitants d'Alfarràs agraïriem molt que l'autor o autors d'aquests abocaments il·legals hi posessin remei i recullissin aquestes deixalles, que mai no haurien d'haver arribat aquí. I que en el futur utilitzin el servei de recollida de residus voluminosos, que estan al servei de tots els habitants d'Alfarràs.


Si volem tenir un poble net on dóni gust viure, tots hi hem de col·laborar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada