dijous, 30 de març del 2017

MOCIÓ

Atesa l'actual situació de l'Ajuntament d'Alfarràs com a resultat de la renúncia de la regidora Emmanuelle Samper a seguir formant part de l'equip de govern municipal, considerem d'interès que la població estigui assabentada de la moció presentada avui, 30 de març del 2017, per tots els regidors de l'oposició (transcribim el texte més avall, atès que la imatge no és clarament legible):




TRANSCRIPCIÓ:

MOCIÓ

Mitjançant el Decret d'Alcaldia número 217/2016 de 21 de desembre de 2016, expedient municipal d'Hisenda 1/2017, l'Alcalde d'Alfarràs va decretar l'aprovació de la pròrroga per a l'exercici 2017 del Pressupost General de l'Ajuntament d'Alfarràs per a l'exercici 2016.

Atès que el punt primer de l'apartat B) de l'esmentat Decret va donar de baixa les subvencions nominals de les associacions municipals sense ànim de lucre, i com a conseqüència les seves activitats es poden veure afectades i moltes d'aquestes en perill de continuïtat.

Atès que des del 3 de febrer l'equip de govern es troba en minoria i, malgrat això, no ha mostrat cap interès en establir una relació de treball i de col·laboració amb els grups polítics de CIU i ERC, conrcretament sobre el pressupost del 2017.

Donat que, arran d'aquest irresponsable immobilisme de l'equip de govern, les activitats de les nostres associacions, les quals aglutinen molts ciutadans d'Alfarràs, poden patir serioses dificultats i que la nostra voluntat, en atenció a l'interès general, és que la lloable funció d'aquestes entitats no es vegi afectada pels problemes del govern de l'ajuntament.

Alfarràs sempre ha estat un poble caracteritzat per l'important moviment associacionista cultural, esportiu, d'esplai… i ens ha aportat una valuosa funció social.

Els regidors dels grups de CIU i ERC i la regidora no adscrita Emmanuelle Samper

INSTEM l'equip de govern a que elabori i porti al proper Ple, ja que és competència d'aquest, la proposta de subvenció nominal de l'any 2017 de les associacions municipals sense ànim de lucre.

Signants:
Joan Carles Garcia
Jordi Armentol
M.ª Carmen Parra
Jordi Ferrer
Josep M.ª Màsich

Emmanuelle Samper

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada