diumenge, 28 d’abril del 2019

TOT TÉ UN PERQUÈ


A Alfarràs tenim uns quants problemes, això ho sap tothom que hi viu. I un d'aquests nombrosos problemes és l'incompliment per part d'algunes famílies de l'obligació d'utilitzar el servei de recollida de residus porta a porta.

El fet és que hi ha llars incíviques que no utilitzen el servei i, atès que ja no hi ha contenidors a la vila, o bé deixen les bosses d'escombraries al carrer (cosa que carrega encara més l'equip municipal de neteja amb una feina que no hauria de fer), o bé les porten a Ivars de Noguera o a Algerri, escampant d'aquesta manera l'incivisme a la veïna comarca de la Noguera.

Ningú amb dos dits de front pot comprendre que l'equip socialista de govern no hi hagi posat remei fins ara, atès que saben perfectament quines són les llars incíviques perquè tenen registre de tots els kits de cubells lliurats a la població. És, doncs, evident que hi haurien pogut posar remei fa molt de temps, només començar el servei de recollida porta a porta.

I quina raó hi pot haver perquè no ho hagin fet? Doncs és evident: perquè diumenge 25 de maig hi ha eleccions municipals, i les famílies incíviques pertanyen a un grup del qual l'equip socialista de govern d'Alfarràs espera rebre els vots. Recordem en aquest aspecte l'actuació que va tenir quan els Mossos van detenir unes persones d'Alfarràs amb drogues, armes i molts milers d'euros en efectiu: l'equip socialista de govern d'Alfarràs va donar als familiars un val de 390 euros, perquè suposadament "no podien comprar menjar".

Així doncs, en l'improbable cas que l'Il·lustríssim senyor alcalde Kleber Esteve Ramells repetís mandat, tampoc no hi posaria remei perquè hauria d'«agrair» els vots rebuts. I a Alfarràs hi continuaria havent bosses d'escombraries pels carrers cada dia, i a Ivars i a Algerri haurien de continuar vigilant els contenidors per tal que alguns alfarrassins no utilitzin un servei de recollida que paguen els respectius ajuntaments d'Ivars i d'Algerri...

Qui no lluita netament pels seus ideals i recorre a «comprar» vots d'una manera o d'una altra (ja sigui amb diners, amb llocs de treball, amb «ceguesa» voluntària pel que fa al respecte de les normes municipals...) poc respecte pot merèixer d'una ciutadania que manté amb els seus impostos aquests polítics municipals tan poc respectables.

Plaça de l'església vella, diumenge 28 d'abril a les 5 de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada