diumenge, 14 d’abril del 2019

IMPOSTOS, MÉS IMPOSTOS, IMPOSTOS AMUNT A ALFARRÀS


(Article d'octubre 2016)
Com heu pogut comprovar, amb la nova legislatura a l’Ajuntament d’Alfarràs, l’equip de govern socialista ha pujat els impostos al nostre municipi de forma desorbitada. I el que ens vindrà....
El motiu de la puja d’impostos és degut a que els socialistes han originat moltes més depeses respecte a les anteriors legislatures, despeses que no es corresponen amb beneficis pels veïns d’Alfarràs.
1- Augment del sou dels membres de l’equip de govern socialista. En altres legislatures d’altres partits polítics es cobraven 150 € al mes, ara els socialistes cobren 600 € al mes. A més a més, hi ha les noves depeses ocasionades per la contractació de dos regidors socialistes amb nòmina (és a dir, els hi paguem totes les despeses de la seguretat social: assistència sanitària, baixes, jubilació, atur...). MAI, a l’Ajuntament d’Alfarràs, ni durant la dictadura franquista, ni durant cap ajuntament democràtic, MAI hi ha hagut cap regidor en règim de contractació a qui se li pagués la seguretat social. Tots han treballat de forma voluntària i altruista.
2- Depeses de 56.000 € a l’any de dos assessors de l’Ajuntament (un d'esports i un de comunicació). Mai en cap anterior legislatura hi havia hagut aquesta despesa.
A més a més, hem vist amb gran sorpresa que una altra de les despeses de l’Ajuntament (despesa que va a càrrec de tots els veïns/veïnes d’Alfarràs) és el pagament de les multes de trànsit de l’Alcalde, Kleber Esteve. Totalment improcedent!!!!. Li demanem que torni els diners que va cobrar dels pressupostos municipals de la multa de radar.
És inacceptable la pujada dels impostos en els moments actuals de crisi econòmica, i molt més inacceptable quan qui ho fa és un govern que diu ser socialista, que apuja els impostos a tots els veïns d’Alfarràs per tal que uns pocs veïns de l’equip socialista puguin viure molt millor.
L’activitat econòmica no es genera apujant els impostos, es genera quan els ciutadans tenen diners per poder accedir al mercat. Les noves despeses generades per l’equip socialista en cap cas generaran activitat econòmica al nostre municipi, ni milloraran el nivell de vida de les veïnes i els veïns d’Alfarràs. Ara, SÍ QUE ES MILLORA EL NIVELL DE VIDA D’UNS POCS VEÏNS I VEÏNES DE L’EQUIP SOCIALISTA. ELS ALTRES VEÏNS, A PAGAR I CALLAR. O NO, VOSALTRES TRIEU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada