diumenge, 14 d’abril del 2019

QUE NO ÉREM TOTS IGUALS?

(Article de febrer 2019)

Algú, o alguns, comenten al Ple que hi ha alguns veïns del poble que no fan el porta a porta i és la brigada de l'Ajuntament qui ha de fer aquesta tasca. No considerem lògic que sigui la brigada, que prou feina té, qui hagi de donar un servei que no li pertoca i pel qual ja hi ha una empresa contractada, sobretot pensant que qui no hagi anat a recollir les galledes i equipament del porta a porta pel reciclatge deuen ser qui deixen les escombraries al carrer. Així doncs, és fàcil saber-ho.

Preguntem a l’Alcalde fins quan ha de durar això, i contesta que ja ho veurem. I mentrestant, quan li diem que hi ha algunes feines al carrer que podria fer la brigada, com és tapar alguns forats i que no fes tanta por de caure, ens respon: "La brigada ja té molta feina". Sí, senyor Alcalde, té molta feina, és cert, però potser valdria la pena que només fes la que li pertoca.

Si hem de reciclar fem-ho tots, si hem de pagar fem-ho tots, i si vostè ha de prendre alguna mesura per fer complir el que vostè ha imposat, FACI-HO. Clar que tampoc no ens estranya la seva actitud, sobretot quan se li diu que el que no sàpiga vostè ho pot consultar al tècnic del Consell Comarcal del Segrià encarregat del porta a porta i vostè desconeix fins i tot la seva existència.

AIXÍ NO POT SER!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada