diumenge, 14 d’abril del 2019

ENDEVINALLA

(Article d'octubre 2018)

Com es suposa que hom pot saber el que cobra un funcionari públic? Està clar que amb nom i cognoms és impossible, perquè la Llei de Protecció de Dades així ho estableix. Però alhora, és una plaça pública, dotada de pressupost públic, diners que es generen amb els impostos dels contribuents.

I sí, hi ha una manera: no cal que es digui el nom de ningú, però sí el de la plaça que ocupa, i amb quina quantitat de diners està dotada. Així mateix podem saber quina quantitat de diners costa un complement de sou determinat i les raons que s'addueixen per pagar aquest complement.

Doncs bé, l'Ajuntament d'Alfarràs NO està disposat a donar aquesta informació ni al poble ni als regidors, es remeten contínuament a la llei de protecció de dades. És curiós que tothom pot saber el que cobra el President de la Generalitat, el President del Govern espanyol i fins i tot el rei d'Espanya, però aquí no es pot saber el que cobra la secretària ni cap funcionari públic. Voleu dir que no us ho heu de fer mirar?

Ah! De passada, torneu a mirar les lleis, la de la funció pública; segur que ja ho heu fet, però un repàs no vindrà malament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada