diumenge, 14 d’abril del 2019

BAIXESA MORAL

En l'informe de resolució d'un recurs de reposició interposat pel Regidor d'ERC Alfarràs Josep Maria Màsich i Polo, signat per l'Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs el dia 6 de març del 2019, hi ha un paràgraf que provoca vergonya aliena.

Hi diu textualment «Vist que a la convocatòria del Ple municipal de data 18 de gener de 2019, no va ser irregular però sí es produeix omissió del primer punt del dia de ratificació de la urgència de la sessió, i atès que en el mateix dia es produeix un minut de silenci per la defunció d'un veí del poble, no es produeix la votació de la urgència prevista».

Es veu que la «defunció d'un veí del poble» (que no era un veí: era una veïna, una dona molt jove) va tenir la culpa que en començar el ple extraordinari i urgent del dia 18 de gener no es votés la urgència del mateix, tal como mana la llei. Però curiosament, la «defunció d'un veí del poble» no va impedir a l'equip socialista de govern de l'Ajuntament d'Alfarràs convocar un ple extraordinari i urgent amb 48 hores d'antelació, justament el dia que s'havia produït la «defunció d'un veí del poble».

Ja és curiós que la «defunció d'un veí del poble» atabalés tant els components de l'equip socialista de govern de l'Ajuntament d'Alfarràs que no es recordessin de votar al començament del ple la urgència del mateix. Perquè si no anem errats, a Alfarràs al llarg de l'any moren, malauradament, unes quantes persones. I cap d'aquestes «defuncions de veïns del poble» no havien condicionat, fins avui, el funcionament de l'Ajuntament.


Qualsevol persona amb un mínim de decència entendrà que utilitzar el dolor d'una família com a excusa, amb aquesta barroeria i manca de respecte, retrata exactament la persona, o les persones, que ho fan.

El dolor dels familiars i amics de la dona morta en accident de trànsit el dia 16 de gener mereix un respecte i una empatia que l'equip socialista de govern de l'Ajuntament d'Alfarràs no ha mostrat, en la seva línia de menystenir els ciutadans en tot moment i en qualsevol circumstància.

Qui ens vulgui representar al consistori ha de ser una persona decent, o no ens pot representar. No volem cap comportament inhumà de ningú que formi part de l'equip de govern del nostre Ajuntament, persones a les quals (recordem-ho!) els paguem el sou i uns quants capricis i prebendes poc justificables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada