diumenge, 14 d’abril del 2019

EL PRESSUPOST MUNICIPAL

(Article de gener 2019)

"El pressupost el confecciona l’alcalde, amb la col·laboració de l’equip de govern i l’assistència tècnica de l’interventor o secretari-interventor, i el presenta al ple per a la seva aprovació" (Associació Catalana de Municipis, http://www.acm.cat/sites/default/files/1_llibre_soc_regidor.pdf).

L'Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs, Kleber Esteve Ramells, no ha presentat durant l'exercici 2018 el pressupost municipal per a aquest any. És a dir, actualment l'ajuntament està funcionant amb el pressupost de l'any 2017 prorrogat.

L'Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs, Kleber Esteve Ramells, s'esgargamella dient per tot el poble que la culpa que no tingui pressupost "és de l'oposició". Una MENTIDA més de l'Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs, que n'ha dit tantes que ja n'hem perdut el compte.

No, Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs Kleber Esteve Ramells: la culpa que l'ajuntament que vostè dirigeix no tingui pressupost per a l'any 2018 no és de l'oposició. La responsabilitat de presentar el pressupost al ple municipal per a la seva discussió i possible aprovació és EXCLUSIVAMENT de vostè. I vostè NO ho ha fet en tot l'any.

Pel que es veu, l'Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs Kleber Esteve Ramells es creu allò que predicava fa anys un tal Paul Joseph Goebbels: "Si una mentida es repeteix suficientment, acaba per convertir-se en veritat". Però vostè oblida, Il·lustríssim senyor alcalde d'Alfarràs Kleber Esteve Ramells, dues coses:
1. La ciutadania de l'any 2019 està molt més informada que la dels anys 1930-1940.
2. Una mentida, per moltes vegades que es repeteixi, continua sent una mentida.

I també n'oblida una altra que la saviesa popular ha preservat al llarg dels segles: "S'atrapa abans a un mentider que a un coix".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada